Kinderfeestjes

Wat is er leuker dan klasgenoten, vrienden en vriendinnen uitnodigen voor een eigen disco party? Het wordt zeker knallen als je dat doet bij danscentrum De Bruijn-Bonel want die regelt het leukste verjaardagsfeest dat je ooit hebt gegeven.

Wij hebben een prachtige zaal die voorzien is van een mooie lichtinstallatie, zoals discolampen en blacklight. Er hangt versiering en de zaal ziet er uit als een echte disco! Er staat een bar waar de kinderen onbeperkt limonade kunnen halen. Ook krijgen ze diverse lekkere hapjes tussendoor, denk aan snoepjes en chips maar ook gezonde snacks.

Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes. Iedereen kan de jarige, zijn of haar cadeautje geven door middel van een leuk spel wat we spelen. Uiteraard vergeten we niet om de jarige toe te zingen.

Er is iemand die het hele feestje begeleid met leuke dansjes en spelletjes maar ook zorgt voor de muziek. De kinderen kunnen alle muziek aanvragen die ze horen willen zodat ze daarop kunnen dansen en losgaan. Er worden verschillende spelletjes gespeeld en blacklite bandjes uitgedeeld voor een extra leuk effect in het donker. Ook krijgen de kinderen tussendoor een leuke dansworkshop!

 

Het standaard feestje duurt 2 uur maar kan worden uitgebreid met andere dingen;

(Let op; bij de leeftijd 4 tot 6 jaar is 2 uur het maximale voor een feestje. Uiteraard is uitbreiding mogelijk maar zonder verlenging van tijd)

 

Bijvoorbeeld:

- Een diner. Met keuze uit patat, pizza, pannenkoeken of poffertjes. (er is 1 keuze mogelijk voor de hele groep)

- Cup cakes versieren. Aan een tafel vol met leuke en lekkere versiersels kunnen de kinderen de mooiste en lekkerste cup cakes maken.

- Knutselen. Met diverse knutselmaterialen kunnen de kinderen een leuk cadeautje maken voor de jarige. (of iemand anders)

 

Het is bij ons ook mogelijk om klassenfeesten te geven!!  Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

PRIJZEN:

Een standaard kinderfeestje is € 99,50 tot 10 kinderen en duurt 2 uur. (boven de 10 kinderen komt er €9,95 per kind bij)

Een kinderfeestje met diner is € 127,50 tot 10 kinderen en duurt 2,5 uur. (boven de 10 kinderen komt er €12,75 per kind bij)

Extra uitbreidingen komen bovenop de totaalprijs en is €4,75 per kind extra. Het feestje duurt dan gemiddeld 3 uur.

 

 

 

De kinderfeestjes worden alleen op de locatie Alkmaar gegeven.  

Voor meer informatie, reserveren, vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0623306837

 

 

 

 

Get In Touch

  • ALKMAAR: De Jagerstraat 2, 1823CV Alkmaar
    ST MAARTEN: Cafe de Klimop, Dorpsstraat 9c, St Maarten
    HEILOO: Fletcher Hotel Heiloo, Kennemerstraatweg 425, 1851PD Heiloo
  • 072-5201515 - Bgg: 06-51431252 / Bank rek nr: NL34RABO0376495146