f t g m
Copyright 2023 - Danscentrum De Bruijn-Bonel

Referenties

Wellicht kun je je nog die geweldige openingsdans herinneren die je voor ons in elkaar hebt gezet (2x Blues Brothers, 1x Lambada). Afgelopen 8 mei hebben we met deze dans met veel plezier ‘onze avond’ mogen openen.

Het was een daverend succes! ;) En iedereen stond verbaasd van onze losse heupen. Helaas was iedereen zo verbaasd dat er niemand is geweest die het heeft gefilmd. Ook onze schuld omdat wij het wel heel goed geheim hebben weten te houden.

Jammer genoeg kunnen we nu dus ook geen filmpje sturen van de openingsdans. Nogmaals bedankt voor mix, choreografie en lessen!

Groet, Marjolijn en Mark

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bedankt voor een prachtfeest...wij hebben genoten,

wat zijn jullie gastvrij.....!!!

Over vijf jaar doen we het nog eens.

 Dag dag een lieve groet van Anne en Alie!!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als afsluiting van groep 8 mocht onze dochter Eline samen met twee andere vrienden een eindfeest geven. De keuze voor een leuke locatie was snel gemaakt. Onze dochter danst al jaren bij de Bruijn en Bonel, en zij bieden de mogelijkheid om een feest te geven.

In de aanloop naar het feest heb ik meerdere keren contact gehad met Brigitte over de invulling van de avond. Ze heeft genoeg ideeën voor leuke spelletjes / workshop. Er is ook voldoende ruimte voor eigen invulling.

De zaal is perfect geschikt voor een klassenfeest. Vooraf wordt de zaal feestelijk versierd en er wordt een kleine bar neergezet. De discoverlichting zorgt voor een intieme sfeer. Ook de DJ weet precies welke hits de kids graag willen horen.

Irvin verzorgde aan het begin van de avond de workshop. Dit zorgde ervoor dat de kinderen zich snel op hun gemak voelden. Iedereen deed fanatiek mee. Zodoende kon na een half uur toch al een kleine demonstratie Streetdance/Breakdance worden gegeven.

Tussen de workshop en spelletjes door is er voldoende tijd om te chillen en wat te drinken.

De kinderen genoten enorm en het werd een geweldig eindfeest!

 

Tijdens het feest neemt Brigitte foto's. Een week later worden we verrast met een dvd waarop een impressie staat van de avond. Zodat je nog even kan nagenieten.

Hartelijke groeten,

Sandra Groen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het kinderfeestje dat onze 7 jarige dochter bij jullie vierde was erg geslaagd.

 Twee uur lang acht vrolijke kinderen tijdens de spelletjes en het dansen.

In een versierde ruimte met blacklight en grote spiegels, wat al een belevenis op zich was.

Voor drinken en lekkers was ruimschoots gezorgd.

Bedankt!

 Dion en Nina

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Wij vonden het een erg geslaagd feestje. De afwisseling van spelletjes en dans maakte dat iedereen in de groep aan z'n trekken komt. De ruimte vonden wij ook erg geschikt, niet te groot, niet te klein en heel gezellig ingericht. Hanneke

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We vonden het allemaal een zeer geslaagd feestje met zeer verzorgde opzet en we hebben veel plezier gehad.Zeker toen mijn dochter huilerig werd en je het programma omgooide en de dans les gaf.De volgende dag op school deden ze het nog ,en goed!

 

Ik heb dan ook geen op - of aanmerkingen en zal dit feestje zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Groeten Clémence.