Bruiloften

De dag van de bruiloft is helemaal van jullie en het mag aan niets ontbreken. Wij zullen er alles aan doen om daarvoor te zorgen, zonder dat u zich ergens druk om hoeft te maken.

Een gezellige feestavond met of zonder thema. Een demonstratie tussendoor of liever zelf een workshop volgen? Er is keuze genoeg op jullie dag.

Het danscentrum wordt omgetoverd tot het thema van jullie keuze. Er zijn diverse arrangementen te boeken. Heerlijke hapjes of misschien een heel buffet? Overal kan voor gezorgd worden.

En alles kan op 1 plek want zelfs de ceremonie kan bij ons gehouden worden! Het is onze taak er voor te zorgen dat elk feest uitgroeit tot een bijzonder feest waaraan men nog lang een positieve herinnering bewaart.

 Wij hebben al arrangementen vanaf € 19,50 per persoon! Voor een passende offerte kunt u mailen naar brigitte@debruijn-bonel.nl

OPENINGSDANS 

Ook voor de openingsdans bent u bij ons aan het juiste adres. De openingsdans kan worden aangepast aan uw wensen en op muziek die bij u past.  Wij zijn gespecialiseerd in het maken hiervan en hebben al vele aanstaande bruidsparen geholpen.  

Hoeveel lessen er nodig zijn hangt af van hoe lang het nummer duurt. Hoe langer het nummer, hoe meer lessen er nodig zijn. Kosten voor een privéles bedragen € 69,50 per uur. Gemiddeld zijn er 3 lessen nodig om een speciale openingsdans aan te leren. 

Voor meer informatie over de openingsdans kunt u mailen naar info@debruijnbonel.nl