Kinderfeestjes

Wat is er leuker dan klasgenoten, vrienden en vriendinnen uitnodigen voor een eigen disco party? Het wordt zeker knallen als je dat doet bij danscentrum De Bruijn-Bonel want die regelt het leukste verjaardagsfeest dat je ooit hebt gegeven.

Wij hebben een prachtige zaal die voorzien is van een mooie lichtinstallatie, zoals discolampen en blacklight. Er hangt versiering en de zaal ziet er uit als een echte disco! Er staat een bar waar de kinderen onbeperkt limonade kunnen halen. Tijdens het feestje krijgen de kinderen een lekkere koek en een zakje chips.

Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes. Iedereen kan de jarige zijn of haar cadeautje geven door middel van een leuk spel wat we spelen. Uiteraard vergeten we niet om de jarige toe te zingen.

Er is iemand die het hele feestje begeleidt met leuke dansjes en spelletjes maar ook zorgt voor de muziek. De kinderen kunnen alle muziek aanvragen die ze horen willen zodat ze daarop kunnen dansen en losgaan. Er worden verschillende spelletjes gespeeld en blacklite bandjes uitgedeeld voor een extra leuk effect in het donker. Ook krijgen de kinderen tussendoor een leuke dansworkshop!

Schminken is ook een mogelijkheid om bij te boeken. Dit schminken is een leuke versiering op het gezicht en/of armen dat snel gezet kan worden, zodat er tijd genoeg over blijft voor de rest van het feestje. Bij het schminken zit ook glow in the dark schmink wat een extra leuk effect geeft onder de blacklite lampen.

Het standaard feestje duurt 2 uur. Het feestje met diner duurt 2,5 uur.

Let op; bij de leeftijd 4 tot 6 jaar is 2 uur het maximale voor een feestje. Uiteraard is uitbreiding mogelijk maar zonder verlenging van tijd.

Bij het feestje met diner kan er 1 keuze gemaakt worden uit; Patat, poffertjes, pannenkoeken of pizza.

 Het is bij ons ook mogelijk om klassenfeesten te geven!!  Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

PRIJZEN:  Alle genoemde prijzen zijn tot max 10 kinderen.

Een standaard kinderfeestje is € 130.-  en duurt 2 uur. (boven de 10 kinderen komt er € 12.75 per kind bij)

Een kinderfeestje met glow in the dark schmink kost € 145,- en duurt 2 uur. (boven de 10 kinderen komt er € 2,- per kind bij)

Een kinderfeestje met diner is € 150.-  duurt 2,5 uur. (boven de 10 kinderen komt er € 15 per kind bij)

Een totaalfeestje met schmink en diner duurt 2,5 uur en kost € 160,- (boven de 10 kinderen komt er € 17,- per kind bij)

Voor meer informatie, reserveren, vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar brigitte@debruijn-bonel.nl of bellen met 0623306837