Wedstrijdtraining

Adult / Junior

Christa is F.D.O. gediplomeerd en Highly Commended in Engeland geslaagd.

Irvin is vast jurylid van organisatie Dutch Dance Sports. Dit is de grootste en meest professionele bond van Nederland voor Streetdance Hip Hop Breakdance en vele andere dansdiciplines.


De Bruijn Bonel staat garant voor kwaliteit, wat alleen al blijkt uit de diverse kampioenen.

De Jeugd-kampioen van Nederland in 1992 en 1993 Silvan de Bruijn, de Jeugd-kampioen van Nederland in 1995 Irvin de Bruijn. Trainer van de Nederlands Kampioen in 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1996 en 2008.

Trainers van Nederlands Kampioen Hip Hop Groups Juniors 2008, 2009 en 2022, Adults Groups 2010 en Dutch Open Kampioen Adults 2011en Kids Groups 2015, Hip Hop duo 2018. 

Er zijn meerdere wedstrijdtrainingen mogelijk. Zo hebben we wedstrijdtrainingen voor Stijldansen, Streetdance / Hip Hop en Breakdance.

Stijldansen:
Je kunt ook meedoen aan wedstrijden. Deze wedstrijden kun je al dansen vanaf brons (jaar 1). Als je besluit aan wedstrijden mee te doen, dans je altijd in je eigen klasse. Je danst bijvoorbeeld niet tegen een paar dat al jaren danst terwijl jij nog maar net begonnen bent.

Om je goed voor te bereiden op de wedstrijden kun je je opgeven voor wedstrijdtraining. In deze training werken we aan je houding, techniek en je uitstraling. Maar ook wat kun je verwachten op een wedstrijd; hoe kom je de vloer op en hoe ga je er weer af. Wat trek je aan? Hoe doe je je haar en make up? Voor alle vragen die je hebt, staan we voor je klaar.

Streetdance / Hip Hop:

Er zijn zowel nationaal als internationaal meerdere overkoepelende verenigingen voor streetdance die elk hun eigen kampioenschappen organiseren, bijvoorbeeld UDO, IDO en DCAF. Door toedoen van deze bonden is streetdance een internationale wedstrijdsport geworden. Het bereiken van de top kost veel training en inzet. Er kan getraind worden voor de volgende categorieën; solo’s, duo’s, small groups en formations.  

Breakdance:

Ook met Breakdance zijn er mogelijkheden om mee te doen aan wedstrijden. Mocht je geïnteresseerd zijn in wedstrijdtrainingen stuur ons dan een mailtje en wij laten je weten wat de mogelijkheden zijn.