Mini Dance

(4-6 jaar)

Lekker dansen met leuke choreo’s op muziek die de kinderen leuk vinden. K3, Kinderen voor Kinderen, Chipz, Mega Mindy, Ladybug, Disney en nog veel meer, waarbij de kinderen uiteraard inspraak hebben.

Met de cursus miniswing krijgen de kinderen de kans om zich te ontwikkelen en kennis te maken met verschillende dansstijlen. Er komt van alles voorbij. Disco, streetdance, modern, ballet etc. Alles gecombineerd in een leuke en gezellige wekelijkse dansles waarbij we ook verschillende dansspelletjes spelen.
Samen met leeftijdgenootjes lekker swingen, zingen en dansen in een ongedwongen sfeer. Kom gerust eens mee doen met een proefles en ervaar de gezelligheid!

Bij de miniswing zijn er geen ouders en/of verzorgers aanwezig in de zaal. Dit voorkomt afleiding van de kinderen. Wel hebben wij een groot raam waardoor alles te volgen is. Tijdens de pauze is er een moment van samenzijn en aan het einde van de les hebben we soms ook een verrassingsdans met zijn allen.

Kijklessen en Swing-feest/afdansen:
Er zijn in totaal 4 periodes door het hele seizoen heen. Aan het eind van de eerste en derde periode is er een kijkles op de laatste les. Hierbij zijn kijkers van harte welkom en kunnen de kinderen laten zien wat ze al geleerd hebben.

Halverwege het seizoen staat er een swingfeest gepland. Dit is het afdansen voor de kinderen waarbij zij laten zien wat ze geleerd hebben. Ieder kind ontvangt dan een mooi diploma met cadeautje en kijkers zijn daarbij van harte welkom. 

Aan het eind van het seizoen hebben we een eindfeest. Popcorn, suikerspinnen, springkussen, schminken en natuurlijk laten de kinderen zien wat zij geleerd hebben, wat beloond wordt met een mooi diploma.


De cursus bestaat uit 8 lessen van 50 minuten met een kleine pauze waarin de kinderen een lekker glaasje limonade krijgen.
Cursusprijs: 8 lessen voor € 89,50 (inclusief proefles, kijklessen plus afdansen met diploma)

Hieronder vindt u de startdata van alle periodes. 

Nieuwe cursussen v.a. september 2023:
Startdatum: Zaterdag 16 september. (kijkles op zaterdag 11 november)
Er is geen les in de herfstvakantie op zaterdag 28 oktober.

Nieuwe cursussen v.a. november 2023:
Startdatum: Zaterdag 18 november. (Afdansen op zondag 28 januari)
Geen lessen op – zaterdag 25 november, zaterdag 30 december & 6 januari.

Nieuwe cursussen v.a. januari/februari 2024:
Startdatum: Zaterdag 3 februari. (kijkles op zaterdag 6 april)
Geen lessen op zaterdag 24 februari & 30 maart.

Nieuwe cursussen v.a. april 2024: (laatste cursus voor de zomervakantie)
Startdata: Zaterdag 13 april. (Eindfeest op zondag 23 juni)
Geen lessen op zaterdag 27 april, zaterdag 4 & 11 mei.