Workshops

Zin in een leuke workshop? Dat kan! Hieronder vind u enkele voorbeelden van workshops die wij aanbieden. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of gewoon samen met wat vriendinnen voor de lol. 

Latin solo: De naam zegt het al, solo dansen op latin muziek. Hierbij moet u denken aan de Cha cha cha, Samba, of Jive. Een uur lang gaat de docent aan de gang om een leuke choreografie aan te leren en ondertussen wordt meer uitgelegd over de dans zelf, de afkomst, de telling en maat, geschiedenis etc. Erg leuk om te doen en nog leerzaam ook!

Zumba: Zumba is sinds 2009 een bekende fitness work-out. Dit gebeurt op Latijns-Amerikaanse muziek en wordt gedaan met  meerdere dansen zoals, Merengue, Cumbia, Samba, Reggeaton etc. Bij Zumba is ervaring niet nodig want de dansjes op de muziek worden stap voor stap opgebouwd waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is. Deze workshop is niet alleen erg leuk maar ook nog eens super goed voor je conditie, lichaam en geest!

Stijldansen: (Ballroom en/of latin) Bij een workshop stijldansen wordt er gedanst in paren. Dansen als Quickstep, Tango ,Engelse wals of de Cha Cha, Rumba, Jive worden hierbij uitgelegd en gedanst. Stap voor stap leert u de basis van deze dansen.  Ook zorgt de docent voor meer informatie over de dans zoals bijvoorbeeld, de geschiedenis, betekenis, telling, maat enz. Hierdoor wordt de workshop niet alleen interessant om te doen maar ook zeer informatief. Deze workshop zorgt ervoor dat u een ervaring heeft waar u de rest van uw leven profijt van heeft. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of op een feestje. U staat hierdoor niet meer aan de kant maar juist op de dansvloer.

Streetdance: Een workshop streetdance is te volgen op diverse niveau’s. Aan het eind de workshop is het mogelijk om een heel stuk choreografie op een nummer (naar wens) te dansen.

Burlesque: Altijd al willen dansen als Christina Aguilera in de film Burlesque? Dan kan. In deze workshop leer je in een uur de mooiste passen op geschikte muziek. Boa’s mogen natuurlijk niet ontbreken en zijn een deel van de workshop. Leuk voor de foto-momenten.

Paaldansen: (sportief) paaldansen is helemaal van deze tijd. Tijdens deze workshop train je je buikspieren niet alleen door het paaldansen maar ook van het lachen. We leren je wat basistechnieken waarmee je op een makkelijk uitziende manier in de paal kunt hangen. Vergeet bij deze workshop niet de camera mee te nemen!

Salsa: Een workshop die solo te volgen is maar ook in paren. Bij de solo workshop wordt er een leuke choreografie aangeleerd die je alleen danst. Doordat je hierbij de basispassen van de Salsa leert is het ook mogelijk om voortaan de Salsa met een partner te dansen. De workshop in paren die dans je samen.  Je leert samen de basis van de Salsa en aan het eind van de workshop kun je samen een heel stukje choreografie inclusief draaien en andere leuke trucjes.

Swing: Swing Solution is een workshop waarin je Merengue in combinatie met Hustle en Foxtrot in rustig tempo aanleert. Zo kun je altijd uit de voeten op feesten waarbij er verschillende muziekstijlen worden gedraaid.

Liever een andere dansstijl? Laat het ons weten!

De workshops zijn uit te breiden met extra dingen. Wat dacht u van een ontvangst met champagne? Of pauze met een borrel en een lekker hapje? Zelfs een lunch voor of achteraf is 1 van de optie’s. Laat ons uw wensen weten.

 De kosten:

Voor de workshop paaldansen zijn de kosten € 20,- per persoon. Alle overige dansstijlen zijn €17,50 per persoon. Deze prijzen gelden bij minimaal 8 personen voor 1 uur. Een workshop volgen met minder dan 8 personen is ook mogelijk. Hierbij verandert de prijs per persoon.

Voor meer informatie kunt u mailen naar brigitte@debruijn-bonel.nl